La Colina Sasului ai tot ce îți trebuie:
Home

Servicii

Servicii

Restaurant

Meniul creat în exclusivitate de chefi cu gusturi rafinate în zeci de ani de experiență îți este disponibil în totalitate. Bon apetit!

Vezi detalii

Personalizare

Știm cât de important e ca lucrurile să iasă exact cum visezi tu, așa că am dezvoltat pentru tine configuratorul online. Poți oricând să visezi și să încerci variante de meniu.

Selecteaza aici

Decor

Florile ne colorează sufletele, iar noi îți dăm ocazia să alegi ce flori și aranjamente îți dorești. Ai concepte complete de design decor.

Foto aici

Staff

Îți punem la dispoziție tot staff-ul centrului de evenimente: personal bucătărie, servire, colaboratori DJ, accesorii petreceri.

Vezi detalii

Oferte

Pachete și Opțiuni

Află mai multe

despre noi

Credem că în spatele fiecărui eveniment reușit stă un concept bine planificat și atent pus în practică. Noi ne pregătim ireproșabil pentru ca petrecerea ta să fie memorabilă. Am adunat experiența producției a zeci de evenimente și continuăm să folosim ne expertiza pentru că idea și visul tău să devină realitate într-un mod care să întreacă așteptările oricărui participant.

Îți punem la dispoziție 2 locații deosebite în care putem acomoda între 150 și 900 de invitați (Luduș) și în curând deschidem un nou centru de evenimente (Iernut). 

Servicii Complete

Oferte All Inclusive

Servire Elegantă

Îți punem la dispoziție echipele noastre de ospătari aleși, cu experiență. Așa tu și cei dragi vă puteți bucura de petrecere 100%.

Vezi aici

Candy Bar

Pentru că ceva dulce, bun, nu se compară cu nimic, îți oferim candy bar plin cu delicatese și tortul miresei, după rețete cu adevărat speciale, din ingrediente de calitate.

Foto aici

Parcare și Recepție

Îți punem la dispoziție zone special amenajate, pentru ca tu și invitații tăi dragi să uitați de grijile mondene.

Detalii aici

Meniu Exclusivist

Poftește-ți invitații la un festin pe cinste! Alege-ți meniul dintr-o selecție elegantă, rețete atent executate din ingrediente de calitate.

Vezi aici

Decor Ireproșabil

Știm cât de importantă e atmosfera, așa că îți oferim decor și aranjamente florale unice, care să îți transforme visul în realitate.

Foto aici

Meniu

Aperitiv rece
Ciorba
Fel principal
Salata
Cina

Detalii aici

Tortul miresei peronalizat

Compozitii la alegere, laborator propriu
Tortul nasilor
Feliile de tort ptr invitati
Pachetele ptr invitati
Mix de Fructe
Saleuri
Alune

Pachet exterior

Covor rosu
Iluminare arhitecturala exterioara
Zona Lounge cu mese de Cocktail

ALEGE MENIU

... sau cere informații mai jos:

 Scrie-ne cu încredere! Îți răspundem de îndată. Fiecare întrebare este importantă pentru noi. Ne poți contacta în legătură cu informații despre centrele de evenimente, săli, serviciile de decor și planificare evenimente, restaurant, candy bar, DJ-i sau întrebări legate de ofertele personalizate de preț.

ADMINISTRAȚIE :

0725 035 155

CENTRU LUDUȘ :

Sos E60, DN15, Luduș

CENTRU IERNUT :

Sos E60, DN15, IERNUT

Mini Cart 0

Meniul nu conține preparate