O nouă locație la Iernut

Colina Sasului

03 martie 2019

20 de comentarii

Home Noutati/blog

O nouă locație la Iernut

O nouă locație la Iernut

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm că din 2019 am deschis porțile noului centru de evenimente Colina Sasului Iernut. Așa cum oaspeții noștri s-au obișnuit deja, centru beneficiaza de acces la toate serviciile necesare pentru momente deosebite alături de cei dragi și petreceri 100% reușite.

Pentru că ne plac lucrurile de calitate, am dotat noul centru cu aparatură și accesorii de top. Noua locație poate acomoda între 150 și 900 de invitați într-o atmosferă deosebită. Scopul nostru este și va fii să facem posibil ca visul nunții tale să devină, la Colina Sasului, nunta ta de vis. 

Conceptul Colina Sasului

Centrele de evenimente Colina Sasului îți pun la dispoziție toate serviciile de care ai nevoie pentru un eveniment perfect. Echipele noastre excelează în crearea de concepte unice pentru ca tu și cei dragi să sarbatoriti în atmosfera ideală momentele cu adevărat importante. Am acumulat experiență în organizarea de evenimente și nunți pe parcursul a peste 10 ani de activitate și ne folosim de ultimele trenduri în materie de event planning, meniu și decor pentru a câștiga fericirea și împlinirea clienților noștri.

20 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mini Cart 0

Meniul nu conține preparate