Experiență. Calitate. Gust.
Home

Despre Noi

Despre Noi

Organizăm evenimente și nunți deosebite din 2014. Avem tot ceea ce ai nevoie pentru petrecerea perfectă!

Credem în visul nunții tale asa că am construit o locație unică, personalizabilă și încăpătoate. La Colina Sasului transformăm visul nunții tale într-o nuntă de vis.

Am construit Colina Sasului în special pentru a oferi comunității noastre un loc minunat, un centru de evenimente desăvârșit.

Îți oferim tot ceea ce ai nevoie pentru nunți și evenimente perfecte. Ai parte de servicii all inclusive, personalizabile, după pofta ta.

Punem accentul pe calitate și evoluție. Din 2019 am deschis Centru de evenimente Colina Sasului Iernut,unde te așteptăm cu drag, voie bună și preparate delicioase!

Lucrurile potrivite, la timpul potrivit.

15

SPECIALIȘTI

3

LOCAȚII

80

SERVICII

01. Experiență

Știm deja cum se fac lucrurile, așa că îți oferim experiența și expertiza noastră 'pe tavă', pentru ca tu să îți vezi ideile devenite realitate. Ne face plăcere să creăm concepte de eveniment unice.

02. Profesionalism

Ne plac lucrurile bine gândite, așa că îți oferim servicii profesionale de restaurant, cofetărie, organizare și administrare evenimente, estetice, creații și aranjamente florale, servicii hoteliere.

03. Garanția Calității

Pentru că planificăm fiecare detaliu și pentru că avem grijă ca echipa noastră să fie mereu la punct cu fiecare detaliu, tu ai parte de evenimente de calitate. Suntem aici pentru ca nunta ta sa fie perfectă.

04. Estetica

Fie că ne uităm la un plating sau la aranjarea sălii, fie că privim întreg centru de evenimente pe un video făcut la înălțime, la Colina Sasului avem grijă de fiecare detaliu estetic, în mod special.

Mini Cart 0

Meniul nu conține preparate